Posted on

Mis on kohe olemas?

Kui soovid midagi osta, aga ei taha e-poe kaudu tellimust teha, siis palun kirjuta vesi@veepudel.ee:

  1. Milliseid pudeleid soovid? Tavalist või termost, kui suurt, mis värvi?
  2. Millise korgiga pudelit soovid? 355 ml, 532 ml ja 800 ml joogipudelite puhul saab valida, kas soovid spordikorki või keeratavat korki. Nokaga pudeli puhul on asi selge, et nokaga 🙂 Termosed on ainult keeratava korgiga.
  3. Kuidas tahad pudelid kätte saada? Võib ise Meriväljale järgi tulla, aga saan saata ka Omniva või Smartposti pakiga (mõlemad 2,7 eurot).

NB! Enne ostmist loe kirjeldusi siitsamast või Klean Kanteen lehelt! Kõige olulisem – korkidest on täiesti lekkekindlad keeratavad korgid. Kõik korgid, kust saab otse juua, on tilgakindlad – pikali kukkudes vesi välja ei jookse, aga näiteks kotis võiksid nad enam-vähem püsti olla. Pudelite hoolduse ja garantii kohta tegin kokkuvõtte siia lehele.

Kui oled huvitatud millestki, mida parasjagu ei ole, siis vaata siitsamast lehe ülevalt servast, kuidas käib ühistellimine.

Miks ma selle asjaga üldse tegelema hakkasin, loe siit.